- Hamarosan megjelenik!
- Újdonságok
- Akciós csomagok
- Szépséghibás, kedvezményes könyvek
- Thriller, horror regények
- Fumax Gaming
- Assassin's Creed könyvek
- Sci-fi regények, képregények
- Térség - The Expanse
- Fantasy regények
- Gyűjtői, limitált kiadások
- Csak nálunk kapható
- Fumax képregények
- Más kiadók könyvei, regényei
- Más kiadók képregényei
- Angol nyelvű kiadványok
- Gemini Kiadó
- Webshop ajándékutalvány
- Egyéb

Hugh Amano, Sarah Becan: Készíts ázsiai batyukat! képregényes szakácskönyv előrendelés
Hugh Amano, Sarah Becan: Készíts ázsiai batyukat! képregényes szakácskönyv
várható megjelenés: október
5990 Ft i


További információk a termékről:
Hugh Amano, Sarah Becan: Készíts ázsiai batyukat! képregényes szakácskönyv
Hugh Amano, séf és Sarah Becan, képregényrajzoló az ázsiai gombócok világának felfedezésére hív!
Ez a könnyen érthető és követhető képregényes szakácskönyv a sós és édes batyuk, töltelékek és mártogató szószok receptjével az ázsiai batyukat (dumplings) hozza el az otthoni konyhákba – a Készítsünk ráment! szerzőitől.
Ez a képregényes szakácskönyv, amely kezdő és tapasztalt szakácsoknak egyaránt ideális, szórakoztató módon közelíti meg ezeket a klasszikus ételeket, amelyek számtalan régió történelmének fontos elemei. A wontontól a baóig, a buuztól a momóig, Amano szakértői útmutatása és Becan színes, részletgazdag illusztrációi bizonyítják, hogy a bonyolult hajtogatási technikák és ízletes töltelékek otthon is elkészíthetők.
A Készíts ázsiai batyukat! tartalmaz töltött tésztákról szóló általános ismereteket, mesteri hajtogatási útmutatókat, amelyek megismertetik az olvasót a népszerű stílusokkal, valamint egy sor elkészítési technikát, amelyek közül választhatunk, például gőzölés vagy serpenyőben sütés. A receptek a sós gyozától az édes kambodzsai num komig, a klasszikus baozitól a szezámos csirkebatyukig terjednek.
„Egy szórakoztató, információkkal teli utazás a keleti töltött tészták csodálatos világában, Hugh Amano, séf gazdag japán örökségének és Sarah Becan dinamikus illusztrációinak köszönhetően.”
Andrea Nguyen
James Beard-díjas szerző, a The Pho Cookbook és az Asian Dumplings című könyvek írója
fordította: Szabolcs-Gyuris Éva
178x254 mm
208 oldal